Liverpoolin laitapuolustaja Trent Alexander-Arnold on noussut ryminällä joukkueensa avainpelaajien joukkoon nuoresta iästään huolimatta, ja parin viime kauden vakuuttavat otteet ovat herättäneet varsin mairittelevia vertauksia brassilegenda Cafúun.

Brassilegenda pitää itse vertauksia Liverpoolin timanttiin tervetulleina. Cafú kertoo fifa.comin haastattelussa uskovansa, että Alexander-Arnold voi hyvinkin nousta modernien supertähtien joukkoon.

– Hän on sensaatiomainen pelaaja, harvinainen lahjakkuus. Jos hän jatkaa samanlaisia otteita, hän tulee nousemaan maailman parhaiden pelaajien joukkoon, Cafú sanoo.

– Hänellä on brasilialainen pelitapa. Rakastan katsoa hänen pelaamistaan.

Muun muassa Sky Sportsin asiantuntija, Manchester Unitedin seuralegenda Gary Neville on kuulunut Alexander-Arnoldin hehkuttajien joukkoon.

(Aaron) Wan-Bissaka on mielestäni parempi puolustaja, mutta Trent hyökkäyssuuntaan…en ole nähnyt hänen kaltaistaan sitten Cafún, Neville totesi alkuvuodesta.

Alexander-Arnold ottaa itse vertaukset yhteen kaikkien aikojen oikeaan pakkiin ilolla, mutta maltillisesti vastaan.

– Luonnollisesti se on suuri kehu lajin legendalta. Olen kiitollinen siitä, Alexander-Arnold kommentoi Nevillen vertauksia.

– Pyrin olemaan niin hyvä pelaaja kuin voin. Luonnollisesti kyse on joukkuepelistä, joten kyse on myös pelaajista ympärilläni. Tuki pelaajilta ja valmentajilta ympärilläni mahdollistaa minun pelaamaan parhaalla mahdollisella tasolla.