Liverpool nappasi lauantaina todella tärkeän voiton Valioliigassa, kun se kaatoi Aston Villan lukemin 2-1. Kamppailun voitto-osuman iski lisäajalla Trent Alexander-Arnold. Lue lisää tästä!

Englannin maajoukkueen vakiokasvo Alexander-Arnold ei ollut maaliskuussa maajoukkueen mukana, kun Gareth Southgate ei valinnut häntä ryhmäänsä. Maajoukkueessa kilpailu oikean puolustajan paikasta on todella kovaa, sillä kyseiselle paikalle on tarjolla muun muassa Reece James, Aaron Wan-Bissaka, Kieran Trippier sekä Kyle Walker.

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp on ollut suojattinsa viime aikojen otteisiin kentällä erittäin tyytyväinen.

– Mielestäni hänen ei tarvitse todistella mitään. Viimeisen kymmenen päivän aikana hän on pelannut kahdesti aivan loistavasti. Ja nyt hän teki vielä maalin. Tärkeintä on lopettaa puhuminen siitä [viitaten maajoukkueeseen], Klopp totesi ottelun jälkeen BBC:lle.

– Jalkapallossa on normaalia, että valmentajien pitää tehdä päätöksiä. Kun voitat pelin, niin valmentaja on oikeassa. Jos häviät, valmentaja on väärässä. Kaikki tietävät, että hän on loistava pelaaja. On Gareth Southgaten päätös, ketä hän valitsee joukkueeseen. Mutta meidän ei tarvitse puhua siitä joka viikko, saksalaismanageri päätti.