Watfordin kapteeni Troy Deeney ei ole halunnut tähän asti osallistua harjoituksiin.

Deeney on pelännyt koronavirustartuntaa ja etenkin sitä, että hän tartuttaisi vauvansa. Deeneyn muutaman kuukauden ikäinen poika kärsii hengitystievaikeuksista.

Nyt Deeney kertoi, millaista kommentointia hän on saanut osakseen sen jälkeen kun kieltäytyi julkisesti palaamasta harjoituksiin.

– Näin joitain kommentteja, joissa ihmiset sanoivat: ”Toivon, että poikasi saa koronan.” Deeney sanoi CNN:lle.

– Tuollaista on hyvin raskasta lukea. Jos vastaan siihen jotain, ihmiset vain miettivät, että nyt he saivat minut nalkkiin, ja pyöritys vain jatkuu.

– Ihmiset kehottavat avamaan suun ja puhumaan ääneen epäkohdista. No, Danny Rose avasi suunsa ja minä avasin suuni, ja saimme täystyrmäyksen ihmisiltä.

– Eikä tämä kritiikki koske vain meitä pelaajia. Puolisoni on saanut suoria viestejä ja kadulla ihmiset sanovat: ”Minä käyn töissä, mene sinäkin takaisin töihin.”

Deeney on käynyt keskusteluja lääketieteen professorin, Jonathan Van-Tamin kanssa. Van-Tam on saanut Deeneyn vakuuttuneeksi siitä, että harjoituksiin on turvallista palata. Näillä näkymin Deeney palaa Watfordin harjoituskeskukseen ensi viikolla.

– Hän on saanut minut vakuuttuneeksi siitä, että meidän turvallisuutemme perään katsotaan niin hyvin kuin on mahdollista, Deeney sanoi Van-Tamista.