Valioliigan kuudes kierros käynnistyi perjantaina Southamptonin ja Bournemouthin välisellä kamppailulla.

Bournemouth haki täyden pistepotin St Mary’s Stadiumilta voitettuaan Southamptonin lopulta luvuin 3-1.

Nathan Aké puski Bournemouthin johtoon vain kymmenen minuutin jälkeen kulmapotkusta. Osuma oli 24-vuotiaalle puolustajalle kauden ensimmäinen.

Bournemouth iski voittomaalin kymmenisen minuuttia ennen taukoa. Philip Billing syötti boksin keskelle juosseelle Harry Wilsonille, eikä kuluvan kauden Bournemouthissa Liverpoolista lainalla pelaava oikea laituri erehtynyt. Maali oli ensimmäistä kauttaan Valioliigassa pelaavalle Wilsonille jo kauden kolmas.

Southampton nousi maalin päähän toisen jakson alussa. Steve Cook kaatoi boksin sisällä isäntien Che Adamsin ja pallo vietiin pilkulle. James Ward-Prowse ampui pilkun varmasti Bournemouthin verkkoon ja yritti aloittaa takaa-ajon, mutta se jäi toisella jaksolla lopulta varsin aneemiseksi.

Callum Wilson iski lisäajalla kamppailun viimeisen osuman ja Bournemouth nousi voittonsa ansiosta ainakin väliaikaisesti sarjassa kolmanneksi.