Lauantain valioliigakierroksella pelataan yhtensä seitsemän ottelua. Neljä näistä on saatu päätökseen. Iltapäivällä pelatussa ottelussa Brighton kaatoi Bournemouthin 2-0.

Carlo Ancelottin Everton jatkoi voittojen tiellä hakemalla vieraskentältä kolme pistettä Newcastlen kustannuksella. Ottelu päättyi 1-2.

Everton hallitsi ottelun alkua ja se sai palkintonsa avausmaalin muodossa ottelun 13. minuutilla. Pallo kimposi boksissa hyökkääjä Dominic Calvert-Lewinille, joka sijoitti pallon takakulmaan.

Maalin jälkeen kotijoukkue pääsi paremmin pelin mukaan. Ottelun 28. minuutilla Andy Carroll iski tolpasta kimmonneen reboundin verkon perukoille, mutta tilanne oli niukasti paitsio. Newcastle hallitsi ensimmäisen puoliajan loppua, mutta ei kyennyt useista huippupaikoistaan huolimatta tasoittamaan ottelua.

Kotijoukkue sai palkintosa toisen jakson alussa, ottelun 55. minuutilla. Carroll puski sivuvapaapotkusta pallon suoraan Fabian Schärille, jolla oli helppo työ laukoa pallo lähietäisyydeltä verkkoon.

Kun ottelua oli takana tunti, vieraat saivat pallon maaliin Mason Holgaten toimesta, mutta tilanne tuomittiin paitsioksi.

Neljä minuuttia myöhemmin Calvert-Lewin iski toistamiseen loistavan vastahyökkäyksen päätteeksi. Richarlison syötti pallon takatolpalle englantilaiskärjelle, joka sai laittaa pallon lähes tyhjään maaliin. Tämä jäi ottelun viimeiseksi maaliksi.

Southampton ja Crystal Palace tasasivat pisteet 1-1 lukemin. James Tomkins vei vierasjoukkue Palacen johtoon ottelun 50. minuutilla puskemalla sivuuvapapotkun verkon perukoille.

Kotijoukkue tasoitti Danny Ingsin toimesta ottelun 74. minuutilla. Ingsillä on nyt kasassa jo 12 maalia tämän kauden Valioliigassa. Hän on osunut myös kahdesti Englannin liigacupissa.

Watford otti kauden kolmannen voittonsa tämän kauden Valioliigassa, kun se kukisti Aston Villan kotikentällään lukemin 3-0.

Hyökkääjä Troy Deeney osui kahdesti, ja Ismaïla Sarr kertaalleen. Kotijoukkueen Adrian Mariappa otti punaisen kortin 57. minuutilla tilanteen ollessa 1-0.