David Moyes sai West Hamin peräsimessä unelmastartin, kun lontoolaiset murskasivat keskiviikkona Bournemouthin lukemin 4-0. Moyes nimitettiin joukkueen manageriksi toissa päivänä.

West Ham ratkaisi kamppailun jo ensimmäisellä puoliajalla, kun se iski kolme maalia. Keskikenttäpelaaja Mark Noble onnistui kahdesti. Toinen osumista syntyi rangaistuspotkusta. Hyökkääjä Sébastien Haller iski kertaalleen.

Felipe Anderson viimeisteli loppulukemat toisella puoliajalla. West Ham nousi voitollaan putoamisviivan yläpuolelle.

78 - No player has been directly involved in more Premier League goals for West Ham than Mark Noble (45 goals, 33 assists), with the midfielder now drawing level with Paolo Di Canio (47 goals, 31 assists). Symbol.

Norwich ja Crystal Palace jakoivat pisteet Carrow Roadilla. Ottelu päättyi 1-1. Norwichin edellinen voitto valioliigaottelusta on marraskuun lopusta.

Norwich sai otteluun loistavan startin, kun Todd Cantwell vei isännät johtoon jo ottelun neljännellä peliminuutilla. Teemu Pukki pelasi ottelussa 82 minuuttia. Suomalaishyökkääjä ei päässyt juurikaan maalipaikoille. Avausjakson lopussa Pukki pääsi pallon kanssa boksin sisään, mutta vieraiden puolustus blokkasi laukauksen.

Norwichin johto ei kestänyt tälläkään kertaa loppuun asti, sillä vieraat nousivat tasoihin ottelun 85. minuutilla Connor Wickhamin toimesta. Tilannetta tarkistettiin videolta, mutta lopulta osuma hyväksyttiin.

1138 - Connor Wikcham has scored his first Premier League goal in 1138 days since netting against Manchester City in November 2016 - both goals were assisted by Wilfried Zaha. Patience.

Manchester City kaatoi kotikentällään Evertonin lukemin 2-1. Tappio oli Evertonin peräsimeen joulukuussa tulleelle Carlo Ancelottille ensimmäinen.

Ottelun avausjakso päättyi maalittomana. Kotijoukkueen Phil Foden teki maalin, mutta VAR-tarkastuksen jälkeen osuma hylättiin.

Kotijoukkue iski toisen puoliajan alussa kahdesti seitsemän minuutin sisään. Molemmilla kerroilla asialla oli brasilialaishyökkääjä Gabriel Jesus.

7 - Gabriel Jesus has scored more Premier League goals against Everton (7) than any other oppoonent, scoring these goals in just his last five appearances against them. Updated.

6 - Gabriel Jesus has scored more Premier League goals against Everton (6) than any other opponent, scoring these goals in just his last five appearances against them. Nemesis.

Vierasjoukkueen hyökkääjä Richarlison onnistui iskemään Evertonille kavennusmaalin ottelun 71. minuutilla, mutta lisäosumia kamppailussa ei enää nähty.