Chelsealla ei ollut suuria hankaluuksia, kun se kaatoi odotetusti Watfordin maalein 3−0 Valioliigan lauantain kierroksella.

Chelsea paketoi pelin käytännössä jo ennen taukoa, kun Olivier Giroud laukoi pallon Watfordin maalin alakulmaan ennen puolta tuntia. Willian lisäsi Chelsean johtoa 2−0:aan pilkulta, kun erinomaisen pelin pelannut Christian Pulisic kaadettiin rangaistuspotkun arvoisesti.

Pulisic meni nurin uudelleen toisella puoliajalla rangaistusalueen sisällä, mutta VAR-tarkastelun jälkeen tilanteesta ei vihelletty rangaistuspotkua. Sitä ei toki tarvittu, sillä Ross Barkley viimeisteli loppunumeroiksi 3−0 lisäajan toisella minuutilla.

Chelsea vei laukaukset selvästi nimiinsä lukemin 21−8 ja piti palloa yli 70 prosenttia ottelusta, joten voittajasta ei ollut epäselvyyttä.

Voittonsa ansiosta Chelsea nousi takaisin Mestarien liigan ensi kauden lohkovaiheen paikkaan oikeuttavalle neljännelle sijalle, jonka se menetti hetkellisesti Manchester Unitedin voitettua Brightonin aiemmin päivällä. Taistelu eurosijoista on kiivas, kun Chelsealla on jäljellä viisi peliä.

Watfordille tappio ei ollut maailmanloppu, sillä se on edelleen turvassa putoamisviivan yläpuolella sijalla 17. Tilanne pysyy silti tukalana, sillä Aston Villa ja Bournemouth hengittävät niskaan yhden pisteen päässä.