Manchester United vakuuttavaan voittoon – teinitähti osui jälleen

© Kuva: Getty Images

Manchester United kukisti putoamista vastaan taistelevan Aston Villan Villa Parkilla torstai-iltana maalein 3-0.

Bruno FernandesMason Greenwood ja Paul Pogba vastasivat Manchester Unitedin maaleista. Täyden pistepotin myötä Manchester United nousi vain pisteen päähän neljäntenä olevasta Leicesteristä.

Aston Villa on sen sijaan neljän pisteen päässä putoamisviivan paremmasta puolesta.

Manchester United meni johtoon avausjakson puolivälissä, kun Ole Gunnar Solksjaerin miehistölle vihellettiin rangaistuspotku. Fernandes kaatui boksin sisällä ja tilannetta katsottiin VAR:ltakin, mutta tuomio pysyi ennallaan. Fernandes laukoi pallon varmasti vasempaan kulmaan. Osuma oli samalla kamppailun voittomaali.

Manchester United meni menojaan juuri ennen avausjakson loppua. Loistavaa debyyttikauttaan Valioliigassa pelaava 18-vuotias Mason Greenwood laukoi vieraat boksin rajalta kahden maalin etumatkalle. Maali oli Greenwoodille jo sarjakauden yhdeksäs. Kaikki kilpailut laskettuna kyseessä oli nuorukaiselle peräti kauden 16. täysosuma.

Tunnin kohdalla nähtiin kamppailun viimeinen maali, mutta se oli sitäkin komeampi. Bruno Fernandes syötti suoraan kulmapotkusta boksin lähettyvillä odottaneelle Pogballe, joka sijoitti pallon komeasti alakulmaan. Isäntien maalia vartioinut Pepe Reina oli ohitettu kolmannen ja viimeisen kerran.