West Bromwich Albion voitti lauantaina Wolverhamptonin vieraissa 3-2 Länsi-Midlandsin paikallispelissä. Edellisestä Black Country Derbystä oli ehtinyt kulua jo yhdeksän vuotta.

Wolves

@Wolves
Here's how Wolves line-up for this afternoon's Black Country derby against @WBA. #WOLWBA

🐺📋

West Bromwich Albion

@WBA
📋 Here’s our Starting XI for today’s game at Molineux. COME ON YOU BAGGIES! 🔵⚪️

@MonsterEnergy | #WOLWBA

Ensimmäinen maali nähtiin jo ennen kymmenen minuutin täyttymistä, kun West Bromwichille vihellettiin rangaistuspotku. Willy Boly sukitti selvästi Callum Robinsonia, mutta videolta tutkailtiin vielä, tapahtuiko rike boksin sisällä. Lopulta peliväline vietiin pilkulle ja Matheus Pereira toimitti kuulan 11 metristä sisään.

Wolves otti takaiskun jälkeen ohjat itselleen ja tuli tasoihin 38. minuutilla. Willy Boly juoni vapaapotkun jälktilanteessa pallon kantapäällään Fábio Silvalle, joka ujutti pelivälineen takakulmaan.

Boly oli itse asialla, kun kotijoukkue siirtyi johtoon juuri ennen taukoa. Pallo jäi pomppimaan West Bromin rangaistusalueelle kulmapotkun jälkeen ja Boly pääsi tuikkaamaan sen verkkoon.

Tauolle lähdettiin kotijoukkueen johdossa, mutta jälkimmäisellä jaksolla tilanne kääntyi päälaelleen vain kymmenessä minuutissa. Ensin Semi Ajayi puski vieraat tasoihin pitkän sivurajaheiton jälkimainingeissa ja hetkeä myöhemmin West Brom sai toisen pilkun, kun Conor Coady kaatoi Callum Robinsonin. Pallon taakse asteli jälleen Pereira, joka toimitti myös toisen rangaistuspotkunsa sisään.

2 - Matheus Pereira is the first player to score two penalties in a Premier League match for a newly promoted club since Chris Brunt also did so for West Brom against Liverpool in April 2011. Spotted.

West Bromwich Albion jatkaa tuloksesta huolimatta 19:nä ja Wolverhampton 14:nä.