Chelsea jatkoi sunnuntai-iltana vahvoja otteitaan Thomas Tuchelin alaisuudessa. Lontoolaisryhmä kävi hakemassa Bramall Lanelta täydet kolme sarjapistettä kaatamalla Sheffield Unitedin maalein 2-1.

Chelsea FC

@ChelseaFC
FULL TIME 🔥
It ends 2-1 to the visitors as we record a third win in a row 💪 #SHUCHE

Mikäli yllä oleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ottelun avausjakso oli Chelsean selkeää hallintaa. Vierasjoukkue piti palloa peräti 72-prosenttisesti ja onnistui kertaalleen maalinteossa.

Juuri ennen taukovihellystä, 43. peliminuutin kohdalla, Timo Werner antoi vasemmalta nappisyötön Mason Mountille, joka tälläsi rangaistuspilkun kohdalta maanuoliaisen vasempaan alakulmaan. 0-1.

22y 28d - Aged 22 years and 28 days, Mason Mount is the second-youngest player to score 10 @premierleague goals for Chelsea, after only Arjen Robben (21y 342d). Star.

Toista puoliaikaa ehdittiin pelata vain kymmenen minuuttia, kun Sheffield United kampesi ottelussa tasoihin.

Täysin vaarattomalta näyttäneessä tilanteessa Antonio Rüdiger yritti syöttää pallon alaspäin kohti Edouard Mendyä, mutta syöttö oli heikko ja painui suoraan omaan maaliin. 1-1.

Antonio Rüdiger is the first player to score against Chelsea since Thomas Tuchel took charge of the club. 🙃

Tasatilanne ei kuitenkaan kauaa kestänyt. Lähes heti perään Werner karkasi oikealta läpi ja Sheffield Unitedin maalivahti Aaron Ramsdale kaatoi saksalaishyökkääjän. VAR-tarkastuksen jälkeen tilanteesta tuomittiin rangaistuspotku, jonka Jorginho sijoitti varmasti maaliverkon perukoille. 1-2.

Jorginho has scored 5+ goals across all club competitions for the first time since his 2013-14 campaign with Verona.

He's loving VAR. 😅

Sheffield United sai luotua viimeisen puolituntisen aikana muutaman maalipaikan, mutta tasoitusmaaliin asti rahkeet eivät riittäneet.

Chelsea nousi 2-1-vierasvoittonsa myötä sarjataulukossa sijalle viisi, ja on enää pisteen päässä Mestarien liigaan oikeuttavasta neljännestä sijasta. Sheffield United jatkaa sarjataulukon viimeisenä. Piste-ero putoamisviivan paremmalle puolelle on kasvanut jo 12 pisteeseen.