Tottenham palasi sunnuntaina Valioliigassa voittokantaan murskaamalla kotikentällään Burnleyn peräti maalein 4-0.

Premier League

@premierleague
Spurs turn on the style ✨

#TOTBUR

Mikäli yllä oleva upotus ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Tottenham oli kotikentällään tyly isäntä ja ratkaisi pelin jo ensimmäisen puolituntisen aikana.

Gareth Bale vei Spursin johtoon jo toisella peliminuutilla. Son Heung-min lähetti vasemmalta laidalta pallon kohti maalinedustaa, jonne Bale oli jäänyt täysin ilman vartiointia. Walesilaishyökkääjällä olikin helppo työ ohjata peliväline ohi Burnley-vahti Nick Popen. 1-0.

Vartin kohdalla Tottenham tuplasi johtonsa. Bale antoi pitkän pystysyötön Harry Kanelle, joka karkasi vasemmalta laidalta puolittaiseen läpiajoon. Spurs-kippari ei jättänyt maalipaikkaansa hyödyntämättä, vaan tykitti pallon voimalla etuyläkulmasta sisään. 2-0.

Burnleyn maaliverkko helähti jo kolmannen kerran 30 minuutin pelin jälkeen. Son lähetti jälleen vasemmalta laidalta hyvän keskityksen maalinedustalle, josta Lucas Moura pääsi niittaamaan kauden toisen valioliigamaalinsa. 3-0.

Tottenham Hotspur

@SpursOfficial
🔥 A perfect opening half-hour.

⚪️ #THFC 3-0 #BurnleyFC 🟣

Toisella puoliajalla Tottenhamilla oli maalipaikkoja tehdä useita maaleja, mutta joukkue onnistui vain kertaalleen.

55. peliminuutin kohdalla Bale kruunasi unelmailtansa ottelun toisella maalillaan sijoittamalla pallon tarkasti oikeaan alakulmaan. 4-0.

Squawka

@Squawka
Gareth Bale’s game by numbers vs. Burnley:

70 minutes played