West Bromwichille viime viikonloppuna kotikentällään hävinnyt Chelsea palasi voittojen tielle Valioliigassa lauantai-iltana, kun se haki Crystal Palacelta kolme pistettä. Yksipuolinen näytös päättyi lopulta lukemiin 1-4.

Chelsea aloitti ottelun terävästi ja alku mentiin täysin vieraiden hallitessa kamppailua. Vahva alku konkretisoitui myös tulostaululle, sillä avauskympin aikana Chelsea onnistui iskemään peräti kahdesti.

Ensin Kai Havertz laukoi pallon komeasti takakulmaan ja vain hetkeä myöhemmin Christian Pulisic tälläsi lähietäisyydeltä pallon voimalla etuyläkulmaan.

Vieraat jatkoivat painostusta myös hurjan alun jälkeen. Havertz oli lähellä iskeä illan toisen osumansa 22. peliminuutilla, mutta Vicente Guaita venyi Palacen maalilla hienoon torjuntaan.

Puolen tunnin kohdalla kotijoukkue joutui kuitenkin antautumaan jo kolmannen kerran. Mason Mount lähetti sivuvapaapotkun boksin sisään ja Kurt Zouma puski pelivälineen verkon perukoille.

OptaJoe

@OptaJoe
5 - Kurt Zouma has scored more goals than any other Premier League defender this season. Leap.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Chelsea oli myös tilastollisesti täysin suvereeni avausjaksolla. Maalintekoyritykset kirjattiin sen eduksi peräti 12-0.

Toinen jakso eteni pitkään samoissa merkeissä kuin avausjakso. Chelsea hallitsi kenttätapahtumia, mutta 62. peliminuutilla Crystal Palace onnistui iskemään kavennusosuman kamppailun ensimmäisestä maalintekoyrityksestään Christian Benteken puskulla.

Vieraat eivät kuitenkaan takaiskusta lamaantuneet, vaan kamppailu jatkui Chelsean komennossa. Mountilla ja Havertzilla oli molemmilla paikat lyödä ottelu lopullisesti pakettiin, mutta he eivät siinä kuitenkaan onnistuneet. Pulisic sen sijaan lopulta onnistui. Yhdysvaltalaishyökkääjä pääsi iskemään lähietäisyydeltä kamppailulle lopullisen sinetin 78. peliminuutilla. Tämän jälkeen lisäosumia ei enää nähty.

Kamppailun maalintekoyritykset kirjattiin lopulta Chelsean eduksi peräti 23-1. Voitto oli sille seitsemäs peräkkäinen Palacesta. Voitollaan se nousi sarjataulukossa takaisin ohi Liverpoolin neljännelle sijalle.