Manchester City voitti Crystal Palacen lauantaina vieraskentällä 2-0 Valioliigassa.

City otti pallonhallinnan heti alussa itselleen, mutta puolittaisia tilanteita nähtiin kummassakin päädyssä.

Palacen Christian Benteke latasi parikin laukausta kohti maalia, mutta City-vahti Ederson Moraes torjui kummatkin.

Gabriel Jesus luuli jo siirtäneensä Cityn johtoon 36. minuutilla, kun hän jatkoi Fernandinhon keskityksen sisään, mutta osuma hylättiin paitsioliputuksen myötä.

Ottelu oli takana vajaa tunti, kun City iski kaksi maalia vain parin minuutin sisällä. Ensin Sergio Agüero täräytti pelivälineen etuylänurkkaan ja hetkeä myöhemmin Ferran Torres ujutti rangaistusalueen tuntumasta tarkan vedon alakulmaan.

Manchester City jatkaa sarjakärjessä, ja se kruunataan mestariksi, jos Manchester United häviää sunnuntaina Liverpoolille. Crystal Palace jatkaa 13:na.