Valioliigaseurat valmistautuvat parhaillaan tulevaan kauteen ja lauantaina pelattiin taas usean joukkueen voimin harjoitusotteluita, joissa nähtiin käsittämättömiä tuloksia.

Manchester United kohtasi Mestaruussarjassa pelaavan QPR:n Lontoossa – ja kärsi nolon tappion.

Kulttipelaaja Jesse Lingard vei Unitedin johtoon jo kolmannella peliminuutilla, mutta vain muutamaa minuuttia myöhemmin Charlie Austin toi isännät tasoihin.

Toisen puoliajan alun musta hetki koitui lopulta manchesterilaisseuran kohtaloksi. QPR tykitti kolme maalia seitsemään minuuttiin ja johti tunnin kohdalla peliä jo 4-1-lukemin.

Nuori ruotsalaishyökkääjä Anthony Elanga toi Unitedin reilu vartti ennen loppua vielä kahden maalin päähän, mutta loppulukemat kirjattiin QPR:lle maalein 4-2.

Entistä kovemmat maalijuhlat nähtiin Celtic Parkilla, jossa West Ham teurasti skottijätti Celticin peräti maalein 6-2.

Callum McGregor aloitti maalinteon jo seitsemän peliminuutin kohdalla. Celticin johto suli kuitenkin täysin ja West Ham johti tauolla 3-1-lukemin. Maalinteossa onnistuivat Michail Antonio kahdesti sekä rangaistuspotkusta osunut Mark Noble.

Toisella puoliajalla Celtic tuli vielä maalin päähän, kunnes West Ham latoi kolme maalia. Saïd Benrahma teki lontoolaisten neljännen osuman, Jarrod Bowen viidennen ja loppulukemat 6-2:een naulasi vast’ikään Celticistä West Hamiin siirtynyt Armstrong Okoflex.