Loistavan alkukauden pelannut Brentford kärsi lauantai-iltana kauden toisen tappionsa, kun joukkue hävisi kotikentällään Chelsealle 1-0-lukemin.

Ottelun avausjakso ei tarjonnut mitään suurta jalkapallonäytöstä. Kumpikin joukkue puolusti tarkasti ja maalipaikat olivat vähissä.

Reilun 20 minuutin pelin jälkeen kuitenkin tapahtui. Ensin Brentford-hyökkääjä Bryan Mbeumo tykitti pallon tolppaan, ja vain sekunteja myöhemmin Romelu Lukaku iski vastahyökkäyksestä pallon maaliin. Tulostaululle sitä ei kuitenkaan kirjattu sillä belgialaishyökkääjä oli tilanteessa niukasti paitsiossa.

Chelsea iski pukukoppimaalin hetki ennen taukovihellystä. Pallo kimpoili rangaistusalueen rajalle Ben Chilwell’lle, joka tykitti sydämensä kyllyydestä pelivälineen ohi David Rayan.

Toinen puoliaika oli täydellistä Brentfordin hallintaa. Kotijoukkue loi maalipaikkoja kuin liukuhihnalta, mutta tuurikaan ei ollut puolella.

Marcus Forss vaihdettiin kentälle 67. peliminuutilla ja Huuhkajat-hyökkääjä oli alati vaarallinen. Hän petasi kaksi huippupaikkaa joukkuekavereilleen, joista toisesta Mbeumo latasi pallon jo toistamiseen tolppaan.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Squawka

@Squawka
Bryan Mbeumo (6) has now hit the woodwork more times than every other side in the Premier League this season.

Crazy. 😳

Squawka

@Squawka
Most woodwork hits in the Premier League this season

◎ Brentford (6)
◉ Bryan Mbeumo (5)
◎ Burnley (5)
◎ Crystal Palace (4)

How unlucky can you get?

Chelsea oli täysin jyrän alla etenkin ottelun viimeisen 20-minuuttisen, mutta joukkueella oli kaikki tuuri puolellaan. Viimeisenä lukkona toimi Edouard Mendy, joka venyi useaan huipputorjuntaan.

Brentford vei ottelun maaliodottaman selvästi, 1.95-0.27, mutta joukkueen oli siitä huolimatta tyytyminen tappioon.

Jopa onnekkaasti kolme pistettä napannut Chelsea palasi voittonsa myötä takaisin Valioliigan sarjakärkeen ohi Liverpoolin.

Mikäli alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Squawka

@Squawka
Brentford 0-1 Chelsea FT:

xG: 1.95-0.27
Shots: 17-5
Shots on target: 7-1
Big Chances: 2-0
Touches in opp. box: 40-20
Possession: 44%-56%
Pass accuracy: 75%-85%

Brentford did everything but score in the second half!

Just look at that xG. 😳

Squawka Live

@Squawka_Live
Brentford 0-1 Chelsea FT:

⚽️ Chilwell

Chelsea hold on to take all three points and head back to the top of the table.