Manchester United teki keskiviikkona Mestarien liigassa uskomattoman nousun ja kaatoi kotikentällään italialaisseura Atalantan maalein 3-2.

Ottelun avausjaksolla Manchester United oli tehoton, Atalanta puolestaan käytti vähäiset maalipaikkansa loistavaksi hyödyksi.

Avausmaali nähtiin vartin pelin jälkeen. Davide Zappacosta lähetti oikealta laidalta keskityksen maalin eteen, josta Mario Pašalić sai putata pallon sisään. 0-1.

Manchester Unitedin iltapuhde synkkeni entisestään puolen tunnin kohdalla. Teun Koopmeinersin antama kulmapotkun tavoitti Merih Demiralin, joka puski Atalantan jo kahden maalin karkumatkalle. 0-2.

Tic Tac for OGS? #UCL

Manchester United oli toisella puoliajalla täysin eri joukkue. Kentälle asteli sisuuntunut tähtisikermä, joka pelasi sillä tasolla, jota siltä on lupa odottaa.

Ansaittu kavennusmaali nähtiin 53. peliminuutilla, kun Bruno Fernandes vapautti upealla ulkosyrjäsyötöllään Marcus Rashfordin läpiajoon. Rashford oli hukannut ottelun aikana jo useamman huippupaikan, mutta nyt hän käytti mahdollisuutensa hyödykseen ja upotti pallon alakulmaan. 1-2.

Vain hetkeä myöhemmin United oli nousta jo tasoihin. Scott McTominay ohjasi maalin edestä pallon kohti Atalantan maalia, mutta peliväline pysähtyi tolppaan.

Manchester Unitedin valtava vyörytys tuotti tasoitusmaalin vartti ennen loppua. Fernandes lähetti keskityksen oikealta laidalta, pallo putosi suoraan Harry Maguiren jalkaan ja kippari pommitti pelin tasoihin. 2-2.

Tämä ei vielä riittänyt kotijoukkueelle. Se janosi voittomaalia – ja sen se myös teki.

Peliä oli takana 81 minuuttia, kun Mestarien liigan kaikkien aikojen paras maalintekijä Cristiano Ronaldo nousi esiin. Luke Shaw keskitti, Ronaldo nousi ilmatilassa korkeimmalle ja nikkasi pallon maaliin. 3-2.

William Hill

@WilliamHill
Cristiano Ronaldo has now scored 140 headed goals in his senior career for club & country.

𝙊𝙉𝙀-𝙃𝙐𝙉𝘿𝙀𝙍𝘿-𝘼𝙉𝘿-𝙁𝙊𝙍𝙏𝙔 ✈️

Manchester United ei enää ottelun viimeisellä kymmenminuuttisella sulanut uskomatonta toisen puoliajan nousuaan ja nappasi täten elintärkeät kolme pistettä. Voiton myötä se nousi myös F-lohkon piikkipaikalle ohi Atalantan.

Sunnuntaina Unitedilla on jälleen edessä kivenkova ottelu, kun Liverpool saapuu joukkueen vieraaksi Old Traffordille.