Manchester United varmisti tiistai-iltana paikkansa Mestarien liigan jatkopeleihin, kun se kaatoi Villarrealin vieraskentällä 0-2-lukemin.

Ottelu alkoi samalla tavalla kuin mitä Manchester Unitedin viimeisimmissä peleissä on nähty. David de Gea joutui heti ensiminuuteista lähtien olemaan valppaana maalillaan, kun puolustus hänen edessään sekoili.

United oli unessa lähes koko avausjakson, eikä se päässyt juurikaan maalipaikoille. Muutama Alex Tellesin keskitys tavoitti Cristiano Ronaldon ja Scott McTominayn, mutta heidän puskuyrityksensä eivät aiheuttaneet päänvaivaa Villarrealin argentiinalaisvahti Geronimo Rullille.

Villarreal hallitsi kenttätapahtumia lähes koko ensimmäisen puoliajan, mutta de Gea piti muutamalla hyvällä torjunnallaan lukemat nollissa.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Squawka Live

@Squawka_Live
Villarreal 0-0 Man Utd HT:

xG: 0.43-0.15
Shots: 9-3
Shots on target: 2-1
Possession: 53%-47%
Pass accuracy: 90%-87%
Corners: 4-1
Fouls: 7-3

#UCL #VILMUN

Villarreal jatkoi hallintaa vielä toisen jakson alussa, mutta Manchester United hyydytti isännät jakson loppua kohden ja meni menojaan.

Vajaan tunnin kohdalla jo aiemmin ottelussa lähellä maalintekoa ollut Trigueros laukoi vaarallisesti kohti vieraiden maalia, mutta de Gea venyi uskomattomaan reaktiotorjuntaan.

Unitedin väliaikaismanageri Michael Carrick teki 66. peliminuutilla tuplavaihdon. Bruno Fernandes ja Marcus Rashford korvasivat vaisusti pelanneet Donny van de Beekin ja Anthony Martialin, ja vieraiden peli piristyi välittömästi.

Vain minuutteja myöhemmin Fernandes petasi Jadon Sancholle loistavan maalipaikan. Vaisun alkukauden pelannut Sancho pääsi nokikkain Rullin kanssa, mutta ensimmäinen maali United-paidassa jäi vielä odotuttamaan itseään.

Ottelun ratkaisu nähtiin 78. peliminuutilla, kun Villarrealin alakerta sekoili oikein huolella. Rulli etsi pitkään syöttöpaikkaa, kunnes hän siirsi pallon huolimattomasti Etienne Capouelle. Fred iski kiinni ja pallo pomppi kuin varkain Ronaldolle, joka jatkoi huimaa maaliputkeaan Mestarien liigassa nostamalla pallon yli Rullin.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

William Hill

@WilliamHill
✅ vs Young Boys
✅ vs Villarreal
✅ vs Atalanta
✅ vs Atalanta
✅ vs Villarreal

Cristiano Ronaldo is the first player to score in each of the opening five games of a #UCL campaign for an English club. 😤

United sisuuntui johtomaalistaan oikein toden teolla. Se ei antanut Villarrealille enää mitään mahdollisuuksia tasoitusmaalin tekemiseen, ja loi itse useita paikkoja lisämaaleihin.

Ottelun viimeisellä minuutilla loppulukemat 0-2:een naulasi Sancho, joka sai kuin saikin lopulta maalitilinsä avattua tiistai-illan koitoksessa.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

OptaJoe

@OptaJoe
1 - Jadon Sancho has scored his first ever Manchester United goal, in what is his 15th appearance and from his 11th attempted shot in all competitions. Phew.

Komean vierasvoiton myötä Manchester United varmisti paikan Mestarien liigan jatkopeleihin. Lohkovoitto voi varmistua vielä myöhemmin tänään, mikäli Atalanta ei onnistu voittamaan Young Boysia.

Squawka

@Squawka
Man Utd have now kept as many Champions League clean sheets under Michael Carrick (1) as they did under Ole Gunnar Solskjær. 🙃

#UCL

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.