Manchester City voitti Wolverhamptonin keskiviikkona vieraskentällä 5-1 Valioliigassa.

City siirtyi johtoon seitsemännellä minuutilla. Kevin de Bruyne käytti pallon Bernardo Silvalla, joka vapautti maagisella syötöllä belgialaistähden maalintekoon rangaistusalueelle.

Wolves tuli tasoihin vain hetkeä myöhemmin. Vauhdikkaan hyökkäyksen päätteeksi Pedro Neto löysi takaviistosta Leander Dendonckerin, joka pamautti maanuoliaisen sisään.

Tasalukemissa edettiin vain muutama minuutti, kunnes City meni jälleen johtoon. Wolvesin maalivahti José Sá ennätti pallolle ennen Raheem Sterlingiä, mutta peliväline tuli takaisin syötön lähettäneelle de Bruynelle, joka tykitti kuulan sisään portugalilaisvahdin näppien kautta.

Kymmenen minuuttia myöhemmin de Bruyne sai jo hattutemppunsa täyteen. Belgialaistaituri leikkasi oikealta laidalta rangaistusalueen tuntumaan ja jysäytti heikommalla, vasemmalla, jalallaan ohjuksen alakulmaan.

Sosiaalisessa mediassa moni on arvellut, että de Bruyne lähetti kolmannen maalinsa jälkeen terveiset Borussia Dortmundin tähtihyökkääjälle Erling Hålandille, joka on siirtymässä kuluvan kauden päätyttyä Cityyn. De Bruyne nimittäin juhlisti osumaansa Hålandin tunnetuksi tekemällä tuuletuksella.

Artikkeli jatkuu videon alla.

Toista jaksoa oli takana vajaa vartti, kun de Bruyne iski jo neljännen kerran. Wolvesin puolustus esti Phil Fodenin syötön Sterlingille, mutta irtopallo tuli de Bruynelle, joka ei erehtynyt lähietäisyydeltä.

Illan viimeinen souma nähtiin 84. minuutilla. Jack Grealish ja João Cancelo toimittivat pallon takatolpalle Sterlingille, jonka tarvitsi enää vain siirtää pallo tyhjään maaliin.

Manchester City kasvatti voiton myötä sarjajohtonsa takaisin kolmeen pisteeseen, ja Wolverhampton jatkaa kahdeksantena.