Arsenalin luotsi Unai Emery myöntää, että hänen saattaa olla pakko hankkia joukkueeseen uusi toppari tammikuun siirtoikkunan aikana.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että sunnuntain Southampton-ottelussa Tykkimiesten käytössä on ainoastaan yksi terve keskuspuolustaja – hiljattain kokoonpanoon palannut Laurent Koscielny.

Viime keväänä akillesjänteensä loukannutta Koscielnyä, 33, odotetaan avaukseen torstain Eurooppa-liigan ottelussa Karabahia vastaan.

Toppareista Konstantinos Mavropanos ja Rob Holding ovat loukkaantuneina, Shkodran Mustafi kärsii takareisivaivasta ja Sokratis Papastathopoulos on pelikiellossa. Ei siis ole ihme, että Chelsean Gary Cahill ja Manchester Unitedin Eric Bailly on yhdistetty viime päivien aikana Arsenaliin.

– Jos saamme yhden pelaajan auttamaan meitä toppariosastolla, se on mielestäni hyvä vaihtoehto. Siirtoikkuna ei ole helppo. Koscielny on palaamassa takaisin, ja se on joukkueelle erittäin tärkeätä, Emery toteaa.

– Sitten meidän on katsottava, kuinka Mavropanosin loukkaantumiset kehittyvät, koska hänkin on toppari, joka voi auttaa meitä.

Lähde: Sky Sports