Arsenalin manageri Unai Emery näki pelissä myös positiivisia asioita, vaikka hänen joukkueensa hukkasi keskiviikkona Liverpoolia vastaan liigacupissa johtonsa kahdesti ja lopulta myös voiton (lue otteluraportti).

Vielä lisäajalla näytti, että Arsenal voittaisi kamppailun 5-4, mutta Divock Origi tasoitti ottelun 94. minuutilla. Liverpool oli rangaistuspotkukilpailussa vahvempi maalein 5-4 ja eteni kahdeksan parhaan joukkoon.

– Se oli hullu ottelu, sanoi Emery Sky Sportsille.

– Olen todella ylpeä pelaajista. Pelasimme ensimmäisellä puoliajalla korkealla rytmillä, olimme johdossa viime hetkeen asti. Pilkuilla kumpi tahansa voi voittaa ja me hävisimme.

– Olemme surullisia, mutta olisimme ansainneet työstämme enemmän. Tästä jäi paljon positiivista käteen. Kumpikaan joukkue ei voi olla tyytyväinen puolustamiseensa, mutta kannattajille nämä olivat uskomattomat 90 minuuttia. Tulos muuttui koko ajan. Se oli mahtavaa.

Arsenalin kapteenina toiminut laitapuolustaja Héctor Bellerín oli managerinsa kanssa pitkälti samalla linjalla. Pettymys oli hävityn ottelun jälkeen läsnä, muttei välttämättä niin vahvana kuin se voisi olla.

– Minun on pakkoa sanoa, että oli mahtavaa pelata tällainen ottelu.

– Ottelun tempo, maalit… Tätä on jalkapallo. Tämän takia jalkapalloa pelataan, tällaisia iltoja varten. Olemme pettyneitä, mutta olen varma, että jatkossa tulee iltoja, jotka kääntyvät meidän eduksemme.