Everton tiedusteli Arsenalista kenkää saaneelta Unai Emeryltä, onko hänellä kiinnostusta palata manageriksi Valioliigaan, kertoo Sky Sports.

Espanjalainen Emery, 48, sai toissa viikolla kenkää Arsenalista ja Everton antoi muutamaa päivä myöhemmin potkut Marco Silvalle. Kumpikaan seura ei ole vielä pestannut uutta vakituista manageria.

Emeryllä ja Evertonilla oli epävirallinen tapaaminen Lontoossa, mutta espanjalaisvalmentaja haluaa pohtia seuraavaa siirtoaan vielä hieman pidempään. Emery on kiinnostunut jatkamaan englannin kielen opiskelua, mutta hän näkee myös Italian ja Espanjan sarjat hyvinä vaihtoehtoina. Espanjalaisluotsi haluaa olla hetken rauhassa saatuaan potkut, mutta hän ei halua odotella liian pitkään.

Sky Sportsin mukaan Evertonin puheenjohtaja Bill Kenwright ja enemmistöomistaja Farhad Moshiri ovat koonneet neljän nimen ehdokaslistan, josta löytyy myös Napolin nykyinen käskyttäjä Carlo Ancelotti. Ykkösvaihtoehdon uskotaan kuitenkin olevan Shanghai SIPG:n päävalmentaja Vítor Pereira.