Arsenalin entinen manageri Unai Emery on paljastanut kannattaneensa Aaron Ramseyn päätöstä siirtyä Juventukseen viime kesänä.

Viime kauden alussa Emery piti Ramseyn visusti penkillä walesilaispelaajan epävarman tulevaisuuden takia. Ramsey onnistui kuitenkin taistelemaan tiensä espanjalaisluotsin suunnitelmiin, kunnes takareisivamma Eurooppa-liigan ottelussa Napolia vastaan päätti hänen kautensa.

Kauden 2018-19 puolessa välissä Ramseyn kerrottiin siirtyvän ilmaisella siirrolla Juventukseen. Emery ei suoranaisesti päästänyt 29-vuotiasta keskikenttäpelaajaa lähtemään, mutta myönsi hänen tehneensä hyvän päätöksen siirryttyään ”isoon seuraan”.

– Seura ja pelaaja tekivät päätöksen siirrosta. Pelaaja päätti lähteä [Arsenalista], ja hän siirtyi isoon seuraan, Emery kertoi Evening Standardin mukaan TuttoJuvelle.

– Aaron tulee olemaan hyvin tärkeä pelaaja Juventukselle, koska hän jakaa heidän intohimonsa. Kehuin häntä hänen seuravalinnastaan, koska hän valitsi seuran missä hän voi voittaa paljon. Juventus on iso joukkue sekä Euroopan että maailman jalkapallokentillä.

– Näin monen Englannissa vietetyn vuoden jälkeen, tämä on mahtava haaste hänelle, Emery lisäsi.

Ramsey on pelannut 24 ottelua Juventuksen keskikentällä tällä kaudella, tehden niissä neljä maalia. Cardiff Cityn akatemiasta lähtöisin oleva Ramsey pelasi Arsenalille yhteensä 371 ottelua.