Chelsea kohtaa torstai-iltana ruotsalaisen Malmö FF:n Eurooppa-liigan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella.

Malmön päävalmentaja Uwe Rösler pelasi ammattilaisurallaan neljä vuotta Manchester Cityssä, ja oli hyvin ilahtunut nähdessään hänen entisen seuransa murskaavan Chelsean viime sunnuntaina.

Rösler uskookin joukkueensa mahdollisuuksiin haavoittunutta lontoolaisseuraa vastaan.

– Olin ilahtunut. Se ei ole salaisuus, minun yhteyteni ja tunteeni Manchester Cityä kohtaan ovat suuret. Oli ilo katsoa sitä ottelua, Rösler kertoi keskiviikon lehdistötilaisuudessa.

– Emme tietenkään tule vetämään vertoja Chelsealle [samoin kuin Man City]. He voivat tehdä pelistä hyvin hankalan meidän kaltaiselle joukkueelle heidän kovan prässinsä myötä, joten on tärkeää että vakuutamme oikeilla alueilla. Uskon saavamme mahdollisuuksia.

– Katsoimme Bournemouth-pelin (minkä Chelsea hävisi 0-4), koska he pelaavat samankaltaisella muodostelmalla kuin me. Olen nähnyt ne alueet joissa voimme aiheuttaa heille ongelmia.

– Huominen ajattelutapamme on ’ei arvostusta’. Meidän on pelattava ja oltava agressiivisia, sekä pallon kanssa että ilman sitä.

– Meillä on suunnitelma. Pienen onnen ja huikeiden suoritusten myötä meillä on mahdollisuus saada pelistä aikaan hyvä tulos.

Chelsea ja Malmö eivät ole koskaan pelanneet toisiaan vastaan aiemmin.

Chelsea kohtasi ruotsalaisen joukkueen viimeksi 19 vuotta sitten, kun lontoolaisseura voitti IF Helsingborgsin Cup-voittajien Cupissa yhteismaalein 1-0.