Valiocast: Ratkesiko Valioliigan mestaruus jo? Näihin kahteen kuoppaan Liverpool voi vielä pudota

© Kuva: Getty Images

Onko tämä kausi todellakin Liverpoolin kausi?

Kysymystä pohditaan tuoreessa Valiocastin jaksossa, jossa äänessä ovat tuttuun tapaan Valioliiga.comin analyytikko Eero Laurila ja toimituksen esimies Jaakko Perttilä.

Liverpool kaatoi Manchester Cityn kauden ensimmäisessä keskinäisessä kohtaamisessa maalein 3-1. Voiton myötä Pool repi Valioliigassa eron Man Cityyn jo yhdeksään pisteeseen. Väliin mahtuvat vielä Leicester ja Chelsea, jotka ovat jääneet Liverpoolista kahdeksan pisteen päähän.

Onko siis mestaruus jo ratkennut?

– Valioliigassa ei voi sanoa tässä vaiheessa, että mestaruus on ratkennut. Oleellinen kysymys on se, kuka Liverpoolin voi haastaa, Laurila sanoo.

Perttilä on sitä mieltä, että Man City on edelleen Liverpoolin kovin haastaja, ja Laurila komppaa.

– Ei Liverpool ollut [joukkueiden kohdatessa] merkittävästi Man Cityä parempi joukkue. Liverpool sai pelata hyvään aikaan tämän pelin, Laurila sanoo.

Kuuntele myös: Kaikki aiemmat Valiocastin jaksot täällä!

Laurila ja Perttilä myös molemmat nostavat esiin yhden asian, johon Liverpool voi vielä kompastua. Tuoreen jakson voit kuunnella jutun lopusta.

Tuoreen jakson aiheet

  1. Valioliigan mestaruustaisto – onko sitä? (0:50 alkaen)
  2. TOP 4 karkaa – miten joukossa ovat Chelsea ja Leicester? (12:28)
  3. Arsenal ja Tottenham konttaavat – valmentajat vaihtoon? (19:47)
  4. Huuhkajilla historian suurin peli perjantaina (29:27)

Kuuntele Valiocastin tuore jakso alta. Voit kuunnella Valiocastin jaksoja Spotifyssa sekä Soundcloudissa, jonne pääset tästä.