Liverpoolin entinen kapteeni Jamie Redknapp sanoo suoraan, että lauantai saattoi olla VAR-videotuomarointijärjestelmän huonoin päivä Valioliigassa.

– Me katsomme VAR:ia kuin se olisi oraakkeli, mutta todellisuudessa kyseessä on yksi mies, joka istuu ruutujen edessä Stockley Parkissa ja tarjoaa oman mielipiteensä. Kyse ei ole faktoista – se on subjektiivista, ja aika ajoin hän toimii väärin, Redknapp toteaa Daily Mail -lehdessä.

– Me kaikki tunnustimme, että Tottenhamin Giovani Lo Celson rike Chelseata vastaan oli punaisen kortin arvoinen. David Coote ajatteli toisin.

Redknapp nostaa esiin myös Leicesterin ja Manchester Cityn kohtaamisen, joka päättyi vierasjoukkueen niukkaan voittoon.

– Siinä ottelussa häneltä jäi huomaamatta Cityn keskikenttäpelaajan Kevin De Bruynen käsivirhe, jonka olisi pitänyt johtaa isäntien rangaistuspotkuun King Power Stadiumilla. Sitten Citylle tuomittiin oma rangaistuspotku vastaavasta tilanteesta, hän huomauttaa.

– Muualla Bournemouthilta hylättiin täysin selvä maali käsivirheen takia, vaikka se (pallo) osui Philip Billingiä olkapäähän.

Redknapp kuitenkin korostaa, ettei hän halua lytätä Cootea liian ankarasti, koska tällä yksinkertaisesti oli vain huono päivä.