Englannissa pelataan loppusijoitusten kannalta isoja pelejä. Vaikka Liverpool on jo varmistanut Valioliigan mestaruuden, panosta riittää. Europeleistä käydään vielä todella tiukkaa vääntöä. Lisäksi sarjapaikasta taistellaan kynsin hampain. Jännitettävää ja katsottavaa siis riittää.

Sen lisäksi sarjatasoa alempana Leeds United voi torstaina ottaa valtavan harppauksen kohti kauan himoittua sarjanousua. Leeds kohtaa torstaina putoamista vastaan taistelevan Barnsleyn, jossa pelaa myös suomalaistoppari Aapo Halme. Viaplay näyttää Leedsin ja Barnsleyn välisen ottelun, joka käynnistyy jo kello 19 Suomen aikaa.

Torstaina pelataan Valioliigan puolella neljä ottelua. Kello 20 pelataan kaksi ottelua ja kello 22.15 kaksi ottelua. Kaikki ottelut näkyvät Viaplaysta.

Näin saat Viaplayn itsellesi

1. Siirry Viaplayn sivuille TÄSTÄ.
2. Valitse haluamasi paketti ja tee tilaus.
3. Tilaus ei sido minkäänlaiseen määräaikaisuuteen.

Torstain huippupelit

  • Kello 19: Leeds – Barnsley (Mestaruussarja)
  • Kello 20: Everton – Aston Villa
  • Kello 20: Leicester – Sheffield United
  • Kello 22.15: Crystal Palace – Manchester United
  • Kello 22.15: Southampton – Brighton

Brighton voi ottaa tukevan otteen sarjapaikasta Southamptonin vieraana, kun taas Aston Villa tarvitsee kipeästi pisteitä Evertonia vastaan pysyäkseen liigassa.

Europelipaikkojen kannalta todellinen herkkupala on Leicesterin ja Sheffield Unitedin välinen kohtaaminen. Joukkueiden välillä on viisi pistettä eroa sarjataulukossa. Leicesterin kuntokäyrä on osoittanut viime aikoina täysin vastakkaiseen suuntaan kuin sarjanousija Sheffield Unitedin.

Loppua kohden vauhti vain kiihtyy. Valioliigan päätöskierros pelataan heinäkuun viimeisenä sunnuntaina 26.7. kello 18 Suomen aikaa.