Manchester Unitedin ruotsalaistoppari Victor Lindelöf allekirjoitti hiljattain vuoteen 2024 ulottuvan jatkosopimuksen. Lindelöfin agentti kertoi ruotsalaislehti Aftonbladetille, että Barcelona oli erittäin kiinnostunut topparista viime kesänä.

United kiinnitti 25-vuotiaan topparin pitkällä sopimuksella. Taustalla saattoi hyvin olla agentin paljastukset viime kesän siirtoikkunasta. Lindelöfin agentti Hasan Cetinkaya kertoi, että Lindelöf oli Barcelonan ykköskohde viime kesän siirtomarkkinoilla.

– Lindelöf oli ehkäpä Man Unitedin paras pelaaja viime kaudella, ja moni jopa Unitedia tällä hetkellä parempi seura oli kiinnostunut hänestä, Cetinkaya avasi.

Cetinkayan mukaan Matthijs de Ligtin siirron varmistuminen Juventukseen herätti Barcelonan kiinnostuksen.

– Kun de Ligt valitsi Juventuksen, Victorista tuli Barcelonan ykköskohde. Hänen tapa pelata ja hänen jalkapallo-DNA, ovat hyvin samanlaisia Barcelonan pelitavan kanssa. Hän on yksi maailman parhaista toppareista pallon kanssa, ja Barcelona halusi hänet, agentti paljasti.

[readmore from=Victor-Lindelöf]

United piti kuitenkin tiukasti kiinni Ruotsin maajoukkuetopparista, joka onkin pelannut tällä kaudella Harry Maguiren rinnalla kaikissa valioliigaotteluissa täydet minuutit.

– He (Barcelona) olivat yhteydessä Ed Woodwardiin useita kertoja konkreettisten tarjousten kanssa. Minulla oli tapaaminen heidän (Man Unitedin) siirtomanagerin, Matt Judgen, kanssa yrittääksemme saada siirron onnistumaan. Mutta he vain sanoivat: ”Ei mitään saumaa. Victor on yksi meidän parhaista pelaajista”, Cetinkaya kertoi.