Liverpoolin avainpuolustaja Virgil Van Dijk on kertonut tavoitteestaan tulla muistetuksi seuralegendana.

Van Dijk siirtyi Anfieldille viime kauden talvisiirtoikkunan aikana, vakuuttaen uudet kannattajansa ja valmentajansa nopeasti. Hollantilaistoppari auttoi punapaidat kauden päätteeksi Valioliigan neljän parhaan joukkoon ja Mestarien liigassa aina finaaliin saakka.

Liverpool teki Van Dijkista maailman kalleimman puolustajan maksaessaan hänestä Southamptonille 75 miljoonaa puntaa tammikuussa 2018.

Van Dijk haluaisikin antaa Liverpoolille takaisin kaiken vaivannäön jonka seura näki tuodakseen hänet Anfieldille.

– Haluaisin tulla muistetuksi Liverpool-legendana. Haluan tavoittaa mahtavia asioita täällä. Meillä on fantastinen joukkue, meillä on kaikki, meillä on kaikki työkalut menestyä, Van Dijk kertoi BBC:n haastattelussa.

– He tekivät kaikkensa saadakseen minut ja haluan antaa kaikkeni nyt heille. Ennen kuin aloitin harjoittelemaan [joukkueen kanssa], menin paikalle heidän otteluun Leicesteriä vastaan [joulukuussa 2017]. Olin kokoushuoneessa, jossa tapasin monta legendaa ja huippupelaajaa jotka ovat pelanneet tälle kauniille seuralle.

– Kun pelaat tälle seuralle, olet aina tervetullut, kuin osa perhettä. Se oli yksi niistä syistä minkä takia halusin siirtyä tähän seuraan.

Van Dijk on ollut yksi Liverpoolin tärkeimmistä pelaajista tällä kaudella. Joukkue on tällä hetkellä Valioliigassa toisena ja yhä vahvasti mukana Mestarien liigassa.