Liverpool on aloittanut valioliigakautensa puhtaalla pelillä, kun kahdeksasta ottelusta on saldona yhtä monta voittoa. Ero Manchester Cityyn on jo tässä vaiheessa kautta kahdeksan pistettä.

Joukkueen puolustaja Virgil van Dijk ei ota paineita mestaruuden voittamisesta. Hänen mielestään joukkueella ei ole mitään hävittävää.

– Minusta meillä (Liverpool) ei ole mitään hävittävää. Manchester City on puolustava mestari, ja me haluamme toki voittaa mestaruuden. Minun mielestäni meidän tulee vain mennä sitä kohti, van Dijk kertoo Sky Sportsille.

Hollantilainen ei koe suuria paineita mestaruuden tavoittelun suhteen. Hänen mielestään painetta luo enimmäkseen vain media.

– Paine nousee suuremmaksi, mutta se tulee mediasta. He tykkäävät luoda meille (Liverpool) painetta, mutta meidän tulee vain elää sen kanssa. En välitä siitä, koska en ajattele, mitä muut meistä puhuvat. Haluan vain voittaa jokaisen pelin, se minulla on mielessä, van Dijk toteaa.

Van Dijk on luonnollisesti iloinen joukkueensa alkukaudesta Valioliigassa. Hän kuitenkin muistuttaa, että kausi on vasta alkanut.

– Totta kai meidän tulee nauttia siitä, että johdamme sarjaa. Olemme täynnä itseluottamusta, varsinkin, kun olemme voittaneet pelejä vähän heikommillakin esityksillä. Pelejä on vielä niin paljon jäljellä, ettei ole realistista edes ajatella mestaruutta, van Dijk jatkaa.

– Meillä kaikilla on unelmia. Unelmoimme Mestarien liigan voitosta, ja voitimme sen viime kaudella. Toivottavasti samoin käy Valioliigan kanssa. Jos se ei tapahdu tänä vuonna, niin sitten yritämme uudestaan ensi vuonna, van Dijk päättää.

Mestaruuden jahtaaminen jatkuu Liverpoolin osalta sunnuntaina, kun se kohtaa huippuottelussa Manchester Unitedin Old Traffordilla.