Maailman parhaimpiin keskuspuolustajiin lukeutuva Virgil van Dijk uskoo Liverpoolin dominoivan vireen jatkuvan, toivoen myös, että hänet tullaan tulevaisuudessa muistamaan seuran legendana.

Van Dijk saapui Anfieldille suurin odotuksin, kun Liverpool maksoi Southamptonille 75 miljoonaa puntaa saadakseen hänet riveihinsä tammikuussa 2018.

Hollantilaistopparista kehkeytyi nopeasti fanien suosikki, johdattaen joukkueensa kahteen peräkkäiseen Mestarien liiga -finaaliin vuonna 2018 ja 2019.

Tällä kaudella Liverpool on marssinut pysäyttämättömin askelin kohti ensimmäistä liigamestaruuttaan 30 vuoteen, eikä van Dijk ole missannut valioliigakauden osalta minuuttiakaan.

[readmore from=Virgil-van-Dijk]

Kun 28-vuotiaalta huipputopparilta kysyttiin, minkälaisena pelaajana hän haluaisi tulla muistetuksi, van Dijkin vastaus oli kuin musiikkia Liverpool-fanien korville.

– Liverpool-legendana. Haluan saavuttaa uskomattomia asioita täällä, van Dijk vastasi espanjalaislehti Sportin haastattelussa.

– Meillä on fantastinen joukkue, meiltä ei puutu mitään, meillä on kaikki työkalut vireemme jatkamiseksi: Valmentaja johon voimme samaistua, monipuolinen joukkue, pelitapa joka jalostaa voittoja, sekä stadiumi että kannattajat jotka tekevät osansa.

– Haluaisin olla yksi niistä pelaajista, jotka palaavat Anfieldille eläkkeelle jäämisen jälkeen. Näen seuralegendoja peleissä ja tunnen olevani osa todella suurta perhettä, van Dijk lisäsi.