Valioliigan putoamiskamppailussa taas käännekohta – Nigel Pearson odottaa tutun hyökkääjänimen paluuta

© Kuva: Getty Images

Valioliigataulukon alapäässä käydään tiistai-iltana hyvin merkittävä kamppailu, kun Watford matkaa Aston Villan vieraaksi. Alkukaudesta todella varjojen mailla vaeltanut vierasjoukkue on tällä hetkellä viimeisellä sijalla, joka oikeuttaisi paikkaan sarjassa myös ensi kaudella. Villan keräämä pistesaldo on kuitenkin vain yhden pinnan vieraita heikompi.

Hornetsin kauden kolmas päävalmentaja, Nigel Pearson kertoi joukkueensa tilanteesta maanantaina. Luotsi odottaa peliinsä mukaan tuttua valioliigakonkaria.

Danny Welbeck on toipilaistamme se, joka on lähinnä paluun mahdollisuutta. Hän lähestyy sitä päivä päivältä, katsotaan tapahtuuko paluu jo Villa Parkilla.

Arsenalin ja Manchester Unitedin paidoista muistettava ex-maajoukkuehyökkääjä on ollut sivussa tositoimista lokakuulta alkaen. Takareisivamma vaati leikkaushoitoa.

Viime kierroksen maalittomana päättyneessä Tottenham-ottelussa riveistä puolestaan putosi Ismaila Sarr.

– Odotamme edelleen tietoa hänen vammansa vakavuudesta. En voi kertoa muuta kuin sen, että huomenna hän ei pysty pelaamaan. Hän on ollut todella positiivinen pelaaja meille, ja olipa vamma sitten minkä tyyppinen tahansa, käsittelemme sen. Huomisen jälkeen edessä on taas FA Cup -viikonloppu, jonka jälkeen toivomme, että hän on taas käytettävissämme.

Keltapaidoilta puuttuvat edelleen myös Kiko Femenía, Will Hughes, Tom Cleverley, Daryl Janmaat ja Sebastian Prödl.

Lähde: Watford


CFR CLUJ vs KUPS – 100.00 JÄTTIKERROIN

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö vähintään 1€ veto KuPSin voitosta.

Saat 100.00 jättikertoimen!