Wayne Rooney antaisi mestaruuden pitkin hampain Liverpoolille: ”Evertonin kannattajat ovat soitelleet minulle…”

© Kuva: Getty Images

Englannin A-maajoukkueen ja Manchester Unitedin kaikkien aikojen ykköstykki Wayne Rooney antaisi Valioliigan mestaruuden Liverpoolille, vaikka se tuntuukin hänestä pahalta.

Nykyään Mestaruussarjassa Derbya edustava Rooney, 34, on aiemmin urallaan pelannut Unitedissa ja kasvattajaseurassaan Evertonissa, jotka ovat Liverpoolin ikivihollisia.

Liverpool johtaa Valioliigaa 25 pisteen erolla Manchester Cityyn ja tarvitsee enää kuusi pistettä viimeisestä yhdeksästä ottelustaan voittaakseen mestaruuden, jota se on viimeksi juhlinut keväällä 1990.

Koronavirus on kuitenkin pakottanut Valioliigan lukuisten muiden sarjojen tavoin tauolle, eikä vielä ole täsmälleen selvillä, miten ja milloin kausi pelataan loppuun. Jotkut ovat ehdottaneet, että tämän kauden tulokset tulisi mitätöidä kokonaan. Rooney on taustansa takia osittain samaa mieltä, mutta hänestä on selvää, että mestaruus kuuluu Jürgen Kloppin luotsaamalle Liverpoolille.

– Liverpool tulee voittamaan Valioliigaan. Voitte vain kuvitella, että Evertonin kannattajat ovat soitelleet minulle ja sanoneet, että tämä kausi pitäisi mitätöidä! sanoi Rooney Liverpool Echon mukaan.

– Ja tietty minussa on evertonilaisena ja 13 vuotta Manchester Unitedissa pelanneena osa, jonka mielestä se olisi hyvä juttu…

– Mutta ei. Liverpool on ollut fantastinen. He ovat tehneet niin paljon töitä, he ansaitsevat tämän mestaruuden. Voitteko kuvitella, että se vietäisiin heidän käsistään tällä tavalla 30 vuoden odotuksen jälkeen? Oikea päätös on tehty, sanoi Rooney viitaten Valioliigan päätökseen jatkaa kautta kesällä.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!