Wembleyn kenttä oli karmeassa kunnossa, kun Tottenham isännöi Man Cityä vain päivää NFL-ottelun jälkeen maanantaina. Spursin on tarkoitus pelata kansallisstadionilla kaikki tämän vuoden ottelunsa, eikä kenttää ehditä pelien väleissä huoltaa riittävästi.

Nyt Euroopan jalkapalloliitto UEFA on ilmoittanut kentän ylimääräisistä tarkastuksista ennen Tottenhamin ensi tiistaille merkittyä Mestarien liiga -ottelua PSV:tä vastaan. Alusta tutkitaan 24 ottelua edeltävän tunnin aikana kahteen otteeseen. Sen odotetaan olevan kohtaamista varten merkittävästi paremmassa kunnossa kuin City-pelin aikana.

UEFA:n puhemies kertoi tarkkailusta.

– Seuraamme tarkasti Wembleyn tilannetta, ja teemme yhteistyötä niin seuran, FA:n, kuin stadionin johdon kanssa, taataksemme turvalliset peliolosuhteet Mestarien liigaa varten.

Tottenhamin stadionin on uusimpien suunnitelmien mukaan määrä valmistua 13. tammikuuta 2019 mennessä – tuolloin joukkueen ohjelmassa on kotiottelu Manchester Unitedia vastaan. The Telegraphin saamien asiantuntijalausuntojen mukaan todellinen avausottelun ajankohta saattaa kuitenkin olla vasta helmikuussa.