Leicester neuvottelee Saint-Etiennen kanssa keskuspuolustaja Wesley Fofanan siirrosta King Power Stadiumille, uutisoi Sky Sports.

19-vuotias ranskalaislupaus on pelannut jo kolmessa Ligue 1 -ottelussa tällä kaudella. Saint-Etiennen manageri Claude Puel, joka valmensi Leicesteriä vuosina 2017-2019, pudotti Fofanan kuitenkin pois sunnuntain kokoonpanosta Nantesia vastaan siirtoneuvotteluiden takia.

Fofana teki läpimurtonsa Ranskan pääsarjatasolla viime kaudella, kun hän pelasi yhteensä 24 ottelua kasvattiseuransa ykkösmiehistössä. Hän on jo vahvistanut olevansa kiinnostunut Leicesteriin siirtymisestä sosiaalisessa mediassa.

LUE MYÖS: Athletic: Manchester City siirtynyt Kalidou Koulibalysta eteenpäin – kohdelistan kärjessä nyt Eurooppa-liigan tuore voittaja

Brendan Rodgers ei suostunut kommentoimaan siirtoneuvotteluiden etenemistä perjantain lehdistötilaisuudessa. Saint-Etienne vaati huippulupauksestaan alunperin yli 25 miljoonaa euroa, mutta Leicester ei ole halukas maksamaan hänestä niin suurta siirtokorvausta.

Football Daily

@footballdaily
🗣"The club are working hard!"

Leicester City manager Brendan Rodgers on signing Wesley Fofana

Leicester on valmis aloittamaan siirtoneuvottelut Bayer Leverkusenin Jonathan Tah’sta, jos keskustelut Fofanasta eivät pian tuota tulosta. 24-vuotias saksalaistoppari pelasi viime kaudella yhteensä 34 peliä Leverkusenin puolustuksessa, mutta ei esiintynyt sunnuntain Bundesliiga-avauksessa Wolfsburgia vastaan.