Southamptonin myllerrys jatkuu? Maajoukkuetopparin ”syytä ajatella” lähtöä

© Kuva: Getty Images

Southamptonin pelaajistossa on managerinvaihdoksen jälkeen tapahtunut muutoksia – viimeksi viime sunnuntaina sinetöityi joukkueen kapteenistoonkin kuuluneen Steven Davisin siirto Rangersiin. Siirtoja saatta olla luvassa lisää.

Hollannin maajoukkuetoppari Wesley Hoedt ei ole pelannut vielä otteluakaan manageri Ralph Hasenhüttlin alaisuudessa. Itävaltalainen sanookin, että puolustajan saattaa kannattaa miettiä uusia suuntia uralleen.

– Lähes kaikki pelaajamme, paitsi hän, ovat saaneet peliaikaa tähän mennessä. Tilanne on hankala. Se on vähän saman tapainen kuin Manolo Gabbiadinilla ja Steven Davisilla – he hakivat toisenlaiset ratkaisut, omiksi eduikseen.

Gabbiadinin odotetaan olevan matkalla vanhaan seuraansa Sampdoriaan.

– Me emme lähetä pelaajia pois, mutta jos hän (Hoedt) tuntee, ettemme käytä häntä toivotulla tavalla, hänen on syytä ajatella sitä, Hasenhüttl sano, viitaten siirtoon toisaalle.

24-vuotias, Laziosta Southamptoniin kesällä 2017 saapunut Hoedt oli yhtä ottelua lukuunottamatta jokaisessa edellisen managerin, Mark Hughesin valitsemassa avauskokoonpanossa.