Brassihyökkääjä Wesley Moraesista tuli viime kesänä Aston Villan ennätyshankinta, kun nousijajoukkue maksoi miehestä Club Bruggelle 25 miljoonaa euroa. 23-vuotias Wesley on saanut seuraltaan myös runsaasti luottamusta, sillä hän on pelannut Aston Villan avauskokoonpanossa kaikissa kauden otteluissa.

Wesleyn maalisaldo Valioliigassa näyttää kelvollista viittä maalia. Viidennen maalinsa hän teki uudenvuodenpäivänä, kun Villa kukisti vieraissa Burnleyn 2-1. Wesley ei saanut kuitenkaan riemuita hyvästä vuoden aloituksestaan kauaa, sillä hänen ottelunsa päättyi Burnley-toppari Ben Meen rajuun taklaukseen. Mee ei saanut taklauksesta varoitusta, mutta Wesley kannettiin paareilla pois kentältä.

– Emme vielä tiedä ennustetta, mutta hän menee kuvauksiin, niin katsotaan, Aston Villan manageri Dean Smith totesi pelin jälkeen Birmingham Mailin mukaan.

Nyt belgialaislähteet kertovat, että Wesleyn polven eturistisiteet ovat vaurioituneet, ja miehen kausi on mitä todennäköisimmin ohi. Edessä on arviolta 6-9 kuukauden toipumisjakso. Pahimmassa tapauksessa Wesley palaa kentille siis vasta lokakuussa.

[readmore from=Wesley]

Samalla Wesley saa heittää hyvästit haaveille pelaamisesta ensi kesän Copa Américassa. Wesley debytoi marraskuussa Brasilian A-maajoukkueessa.

Brittimediassa on jo nostettu esille huhu, jonka mukaan Aston Villa pohtii Daniel Sturridgea Wesleyn korvaajaksi. Liverpoolista parhaiten muistettava Sturridge on kotikaupunginsa ylpeyden Aston Villan kasvatti, joka saattaisi nyt olla palaamassa takaisin kotiin. Syyskauden Sturridge vietti turkkilaisessa Trabzonsporissa. Myös ranskalaisen Marseillen huhutaan olevan kiinnostunut Sturridgesta.