West Hamin kotiottelu Burnleytä vastaan lauantaina muuttui totaaliseksi kaaokseksi toisella puoliajalla, kun yleisö alkoi osoittamaan mieltään seuran omistajia David Goldia ja David Sullivania kohtaan.

Neljä katsojaa ryntäsi pelikentälle kesken ottelun, Sullivania heitettiin kolikolla, katsomosta lensi ilotulitteita ja yleinen tunnelma oli kaoottinen, kun sadat ihmiset kerääntyivät omistajien katsomonosan eteen osoittamaan mieltään.

Nyt West Ham julkaisi tiedotteen, jossa se kertoo, että kentälle rynnänneitä ja ilotulitteita heittäneitä katsojia odottaa elinikäinen porttikielto seuran otteluihin.

– Seura tekee yhteistyötä poliisin kanssa, jotta ne yksilöt tunnistettaisiin, jotka menivät pelikentälle toisella puoliajalla. Käytämme myös London Stadiumin korkealaatuisten kameroiden kuvamateriaalia, jotta tunnistaisimme heidät, jotka heittivät ilotulitteita. Molemmat teoista ovat rikkomuksia, jotka ovat kiellettyjä jalkapallossa.

– Jokainen yksilö, jonka toteamme syylliseksi, tulee saamaan elinikäisen porttikiellon West Ham Unitedin koti- ja vierasotteluihin.