West Ham hävisi lauantaina kotikentällään Burnleylle nöyryyttävin 0-3-lukemin. Ottelua varjostivat lukuisat häiriköinnit. Useita kannattajia tunkeutui kentälle ja yleisö teki varsin selväksi, että se protestoi seuran omistajia vastaan (lue tarkemmin tästä).

Joukkueen omistajat David Sullivan ja David Gold joutuivat lähtemään stadionilta aikaisten turvallisuutensa vuoksi.

Nyt West Hamin päävalmentaja David Moyes otti kantaa seuran varsin sekavaan tilanteeseen. Hän pyysi lisää yhtenäisyyttä ja muistutti, että joukkue on ollut tuloksellisesti vaikeammassakin tilanteessa tällä kaudella.

– Mitä seuramme tarvitsee nyt? Kannattajien, pelaajien ja kaikkien täytyy alkaa vetämään yhtä köyttä, Moyes sanoi.

– Kun otin joukkueen haltuuni, olimme putoamisviivan alapuolella. Emme ole siellä enää. Voimmeko parantaa? Voimmeko pelata paremmin? Totta kai voimme, mutta jos haluamme tehdä niin, helpottaisi kovasti, jos alkaisimme kaikki tekemään yhteistyötä.

– Kaikki tietävät, ettei [kannattajat] voi tulla kentälle kesken ottelun. Se lukee säännöissä. Olen kuitenkin enemmän kiinnostunut jalkapallosta ja siitä, miksi emme olleet tarpeeksi hyviä tänään.

Ennen sunnuntain otteluita West Ham on sarjataulukossa 16. sijalla. Matkaa putoamisviivan alapuolelle on kuitenkin vain kolme pistettä.