Hyökkääjä Marko Arnautović paljastaa, että West Hamin pukuhuoneessa kuohui Wolverhampton-tappion jälkeen.

Nousijajoukkue haki pisteet Lontoossa 1–0-lukemin aiemmin tässä kuussa. Kyseessä oli neljäs peräkkäinen tappio Hammersille, joka onnistui sen jälkeen kääntämään kurssinsa Evertonin vieraana.

– Manageri (Manuel Pellegrini) tuli pukuhuoneeseen pelin jälkeen. Hän ei ollut tyytyväinen. Hän oli vihainen suorituksestamme, itävaltalainen Arnautović toteaa Wolves-ottelusta.

[readmore from=West-Ham]

– Istuimme siellä, ja hän jatkoi puhumista. Sitten hän lähti antamaan haastatteluja. Päästimme kaiken ulos keskenämme. Se, mitä piti sanoa, sanottiin – siellä oli kiivas tunnelma. Olin kapteeni, joten kyllä, minä olin mukana. Äänentasot nousivat, hän jatkaa.

– Ei voi vain jatkaa häviämistä ja olla hiljaa. Kaikkien oli ymmärrettävä, että olemme seura, jolla on iso historia ja traditio. Emme voi olla sarjataulukossa siellä missä olemme. Meidän piti olla ankaria itseämme kohtaan.

Arnautović korostaa, ettei tappioissa kyse ollut managerista. Pellegrini kertoo pelaajille yksityiskohdat, ja näiden tehtäväksi jää noudattaa pelisuunnitelmaa.

– Kaikki on kuitenkin sanottu, ja kaikki tietävät asian nyt. Meidän on annettava kaikkemme kentällä.

Lähde: Mirror