West Hamin kannattajat ovat jo pitkään protestoineet seuran omistajia ja johtokuntaa vastaan otteluissa. GSB Out -slogan on tullut tutuksi muillekin kuin Ironsia läheltä seuraaville.

Lähes 12 000 otteluissa käyvän kannattajan keskuudessa tehdyn kyselyn tulos on David Goldille, David Sullivanille ja Karren Bradylle karua luettavaa. Kaikkiaan 73 prosenttia vastanneista on sitä mieltä, että trio tekee työnsä huonosti.

Kannattajia hiertää edelleen suuresti muutto Upton Parkista, eli Boleyn Groundilta Olympiastadionille. Kyselyssä tiedusteltiin, oliko siirtymä hyvä asia. 67 prosenttia vastasi ”ei”. Kun samaa asiaa kyseltiin vuosi sitten, oli vastaava prosentti vain 27. Jopa 57 prosenttia vastanneista on sitä mieltä, että London Stadium ei tule koskaan tuntumaan oikealta kodilta seuralle.

– Paronitar Brady puhui ”loistavasta uudesta kodista”, ja siitä miten muutto ”tulee olemaan historian onnistunein”. Hän puhui myös ”maailmanluokan joukkueesta maailmanluokan stadionilla”. Hänen tulisi nyt toimia kunniallisesti, ja tarjoutua eroamaan välittömästi, Hammers Unitedin tiedotteessa sanottiin.

Lähde: TalkSPORT