West Hamin manageri David Moyes ei voi uskoa, että videotuomari (VAR) ei hylännyt Tottenhamin avausmaalia joukkueiden kohdatessa tiistaina Lontoon paikallisväännössä.

Ensimmäisellä puoliajalla VAR-tuomari David Coote hylkäsi Son Heung-Minin maalin korealaisen oltua hiuksenhienosti paitsiossa. Tottenham siirtyi lopulta johtoon 64. minuutilla Tomáš Součekin ohjatessa pallon kulmapotkutilanteessa vahingossa omaan maaliinsa. Peliväline näytti kuitenkin kimmonneen häntä kohti Tottenhamin Davinson Sánchezin kädestä.

Moyesin mukaan maali olisi ehdottomasti pitänyt hylätä. Tämän kauden sääntöjen mukaan maali tulee hylätä, jos hyökkäävän joukkueen pelaaja on koskenut palloon kädellään edes vahingossa.

– En voi uskoa, että se maali hyväksyttiin. Eikö maali tule sääntöjen mukaan hylätä, jos sitä on edeltänyt käsivirhe? Me teimme mahtavan maalin Sheffield Unitedia vastaan, ja se hylättiin, mutta tuota he eivät hylänneet? puhisi Moyes Sky Sportsille.

– Kuka oli tänään videotuomarina? Heidät on vaihdettava, minä tiedän sen. Ei kovin hyvä suoritus, eihän?

– Niin se sääntö menee. Se ei ole minusta erityisen hyvä sääntö, mutta niin se menee. En voi uskoa, että he eivät hylänneet sitä. En voi uskoa sitä.

Tottenham osui ottelussa vielä toistamiseen ja voitti 2-0.

LUE MYÖS: