Wilfried Zaha joutui pettymään pahemman kerran, kun hänen tavoittelemansa siirto pois Crystal Palacesta ei toteutunutkaan tänä kesänä.

Entinen Manchester United -laituri puhui lähtöhaluistaan jo ennen kesän siirtoikkunaa, pyytäen lontoolaisseuraa myymään hänet Evertonin tehtyä hänestä tarjouksen. Myös Arsenal oli tehnyt tarjouksen norsunluurannikkolaisesta.

Vasten hänen omaa tahtoaan, Roy Hodgsonin tähtimies jäi kun jäikin Selhurst Parkille. Hodgsonin mukaan Zaha on kuitenkin tehnyt töitä entistä kovemmin siirtopettymyksensä jälkeen.

– Lähetin hänet torstaina (siirtoikkunan päätöspäivänä) kotiin, hän tuli perjantaina takaisin ja kolmessa seuraavassa harjoitussessiossa hänen asenteensa ja tekemisensä oli juuri kohdillaan, totta puhuen entistä parempaa, Hodgson kertoi London Evening Standardille.

– Mutta siinä saattaa mennä päivä tai kaksi kunnes hän on päässyt pettymyksestään ylitse. Mutta en näe mitään pitkäaikaisia ongelmia mitä tästä saattaisi syntyä. Hän suostui pelaamaan [lauantaina] ja kun hän meni kentälle hän antoi kaikkensa. Se vastaa minusta jo kaikkiin kysymyksiin.