Crystal Palacen hyökkääjä Wilfried Zaha kehottaa joukkuekavereitaan nostamaan heidän tasoaan.

Roy Hodgsonin valmentama ryhmä on Valioliigassa 12. sijalla ennen lauantain ja sunnuntain otteluita, ja se on tehnyt vasta kolme maalia koko kaudella, vähiten koko sarjasta. Ensimmäisissä otteluissa Palace ei juurikaan päästänytkään maaleja, mutta viime kierroksella se hävisi Tottenhamille 0-4.

Tähtipelaaja Zaha, 26, teki viime kaudella kymmenen maalia ja syötti yhtä monta. Hän halusi kesällä vaihtaa maisemaa, mutta siirto ei toteutunut. Kuluvalla kaudella Zaha ei ole vielä avannut maalitiliään.

– Niin paljon kuin teenkin kentällä, niin en voi pelata joka paikalla, kommentoi Zaha Goalin mukaan Palacen kannattajien podcastissa HLTCO:ssa.

– Annan kaikkeni, mutta kentällä on 11 pelaajaa, ja kaikkien on hoidettava oma hommansa. Minä teen oman työni, mutta muiden on tehtävä omansa.

Zaha lupaa antaa kaikkensa Palacen puolesta, vaikka kesällä hänen ajatuksensa olivat jo muualla.

– Kesällä tapahtui mitä tapahtui.

– Minulle luvattiin asioita, jotka eivät toteutuneet, enkä ollut iloinen siitä. Mutta olen yhä Palacen pelaaja ja haluan tehdä hyvää työtä tässä seurassa.

– Kannattajat täällä välittävät pelaajan hyvinvoinnista. Tulen aina rakastamaan Palacea, kävi miten kävi.

Manageri Hodgson sanoi perjantaina lehdistötilaisuudessa, että Zahalta odotetaan tehoja.

– Olen ollut todella tyytyväinen häneen, mutta en voi kiistää sitä, että hän ei ole saanut syöttöä tai maalia.

– Vain muutama on onnistunut maalinteossa – olemme tehneet vasta kolme – joten on varsin helppoa muistaa, ketkä ovat maalintekijämme.

– Me odotamme Wilfiltä paljon enemmän syöttöjen ja maalien suhteen. Uskon, että saamme enemmän.

Crystal Palace isännöi sunnuntaina Valioliigassa Wolverhamptonia.