Brasilialaislaituri Willian ei pelaisi enää Chelsean väreissä, jos managerina olisi edelleen italialainen Antonio Conte.

Sekä Manchester United että Barcelona olivat kiinnostuneita hankkimaan 30-vuotiaan Willianin riveihinsä tänä kesänä, kun huhut tämän ja Conten eripurasta alkoivat levitä.

Barcelona teki miehestä tiettävästi useamman tarjouksen, mutta tämä jatkoi Stamford Bridgellä. Conte puolestaan vaihtui toiseen italialaiseen Maurizio Sarriin heinäkuussa.

Nyt Willianilta kysyttiin, edustaisiko hän edelleen Chelseata, jos Conte olisi vielä peräsimessä.

– Ei mitään mahdollisuutta, en. Olen täällä, koska haluan pelata Chelsean puolesta. Lähden vain siinä tapauksessa, että Chelsea haluaa minun lähtevän, hän vastasi.

Valioliigan avauskierroksella Huddersfieldin kaatanut Chelsea kohtaa seuraavaksi Arsenalin, joka on ollut joukkueelle hankala vastustaja viime vuosina.

– Mielestäni meillä on hyvä mahdollisuus saada erilainen tulos heitä vastaan, koska nyt meillä on erilainen pelitapa. Manageri käskee meitä pelaamaan ja nauttimaan kentällä, kuitenkin vastuullisesti. Nyt meillä on erilainen tyyli, ja siksi pystymme luomaan ongelmia Arsenalille.

Lähde: Sky Sports