Telegraph: Barcelona yhä tiukasti Chelsea-hyökkääjän perässä – siirtotarjous kehitteillä

© Kuva: Getty Images

Barcelona on yhä kiinnostunut Chelsean laitahyökkääjästä Willianista. Kesän siirtoikkunan lähestyessä espanjalaisseura valmisteleekin hänestä jo uutta tarjousta, kertoo The Telegraph.

Barcelona teki Willianista viime kesänä noin 55 miljoonan punnan suuruisen siirtotarjouksen, josta Chelsea kuitenkin kieltäytyi. Tammikuussa katalonialaisseura yritti uudelleen, tarjoten lontoolaisille kesähankintaansa Malcomia sekä 25 miljoonan punnan siirtokorvausta. Tämäkään tarjous ei kuitenkaan lämmittänyt Chelseaa.

30-vuotiaan Willianin sopimus sinipaitojen kanssa tulee päätökseen ensi kesänä. Chelsea ei ole tarjonnut brassitaiturilleen vielä jatkoa, koska seuran siirtotilanne on toistaiseksi ison kysymysmerkin alla.

Chelsea on langettu kahden siirtoikkunan mittaiseen siirtokieltoon. Lontoolaisseura on valittanut ja pyrkii siirtämään pannaa eteenpäin, mikä auttaisi heitä tekemään pelaajahankintoja vielä tulevan kesän ajan.

Jos Chelsean valitus ei mene läpi, seura tulee todennäköisesti pitämään kiinni Willianista. Jos valitus menee läpi, Chelsea tulee todennäköisesti nuorentamaan joukkuettansa merkittävästi.

Willianin lisäksi esimerkiksi Eden Hazardin, Pedron ja David Luizin sopimukset tulevat ensi kauden jälkeen päätökseen.