Chelsean laitahyökkääjä Willian sanoo, että hänen agenttinsa neuvottelee seuran kanssa uudesta sopimuksesta.

Brasilialaislaituri Willianin, 31, nykyinen diili päättyy tämän kauden jälkeen, mutta hän on halukas jäämään Chelseaan, jossa hän on voittanut kuuden ja puolen vuoden aikana muun muassa kahdesti Valioliigan sekä viime kaudella Eurooppa-liigan.

Viime kesänä Barcelona ja Atlético Madrid tavoittelivat häntä, mutta Willian jäi Chelseaan ja on pelannut tällä kaudella 21 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä kolme maalia ja syöttänyt neljä.

– Olen sanonut monta kertaa, että haluan jäädä Chelseaan. Pidän tästä seurasta todella paljon. Minä ja perheeni tunnemme olomme tervetulleeksi täällä ja me rakastamme Lontoossa asumista, kertoi Willian Yahoo Sportsin haastattelussa.

– Olen kuitenkin keskellä kautta, joten yritän olla ajattelematta sitä (sopimusneuvotteluja), jotten menettäisi keskittymistäni kentällä. Agenttini neuvottelee seuran kanssa, ja toivottavasti kuulen hyviä uutisia pian.

– Siirtoikkunoiden aikaan on normaalia, että tulee tarjouksia ja spekulaatioita, varsinkin, jos pelaajalla on viimeinen sopimusvuosi menossa. Mutta minun keskittymiseni on sataprosenttisesti Chelseassa ja tässä kaudessa.

Willian siirtyi Chelseaan kesällä 2013 venäläisestä Anži Mahatškalasta 35,5 miljoonan euron siirtokorvausta vastaan. Hän on pelannut Chelseassa jo 313 ottelua ja esiintynyt Brasilian A-maajoukkueessa 70 kertaa.