Chelsean laitahyökkääjä Willian haluaa jatkaa pelaamista Valioliigassa, vaikka hän vaihtaisi seuraa tämän kauden jälkeen.

Brasilian maajoukkuelaituri on edustanut Chelseaa kesästä 2013 lähtien, mutta hänen ja lontoolaisten sopimus päättyy kesä-heinäkuun vaihteessa. Willian, 31, on myöntänyt, että hänen ja Chelsean sopimusneuvottelut ovat umpikujassa.

[readmore from=Willian]

Chelsea ei tarjoa yli 30-vuotiaille pelaajille kuin vuoden jatkosopimuksia, mutta lehtitietojen mukaan Willian haluaa pidemmän diilin.

Koronaviruksen takia Valioliigan kausi saattaa jatkua siten, että Willianin sopimus on päättynyt ennen viimeistä kierrosta, mutta hän on lupautunut pelaamaan Chelseassa tämän kauden loppuun.

Sky Sportsin ja Evening Standardin mukaan Chelsean paikalliskilpailijat Arsenal ja Tottenham ovat tarkkailleet Willianin tilannetta. Hänet on useana vuonna yhdistetty huhuissa myös Barcelonaan.

– Haluan jatkaa Valioliigassa, mutten sulje pois muissa sarjoissa pelaamista, kommentoi Willian Brasilian ESPN:lle.

– Aion pelata kauden loppuun ja katsoa sitten, mitä tapahtuu. Olen tottunut elämään Englannissa.

Williania on huhuttu myös hänen kasvattajaseuraansa, brasilialaiseen Corinthiansiin, johon hän liittyi yhdeksänvuotiaana ja josta hän lähti täysi-ikäisenä maailmalle. Kotiinpaluu ei ole kuitenkaan ainakaan vielä brassitähden suunnitelmissa.

– Kaikki kysyvät minulta Corinthiansista. Tietysti rakastan sitä seuraa. Liityin Corinthiansiin, kun olin yhdeksän ja lähdin, kun olin 18. Vietin ison osan ajastani siellä ja minulla on siellä paljon ystäviä.

– Mutta en ajattele tällä hetkellä paluuta sinne. Tavoitteeni on jatkaa Euroopassa.

Willian on voittanut Chelseassa kahdesti Valioliigan sekä kertaalleen FA Cupin, Eurooppa-liigan ja liigacupin. Kuva: Getty Images

– Tunnen olevani urani huipulla.

Tottenhamissa Williania valmentaisi hänen entinen käskyttäjänsä José Mourinho, joka yritti hankkia hänet pari vuotta sitten Manchester Unitediin. Willian kehui portugalilaismanageria vuolaasti vuonna 2017 antamassaan haastattelussa.

– Kävimme muutaman keskustelun agenttini kanssa. Työskentelin Mourinhon kanssa ja meistä tuli myös ystäviä, sanoi Willian Evening Standardin mukaan.

– Hän pitää minusta paljon ja minä pidän hänestä paljon valmentajana ja ihmisenä. Hän on luottanut minuun ja työskentelyyni ja olen siitä hänelle todella kiitollinen.