Willianin Chelsea-sopimus päättyy alle kolmen kuukauden kuluttua. Näyttää vahvasti siltä, että ura jatkuu jossain muualla.

Willian sanoi suoraan Fox Sportsin Expediente Futebol -ohjelmassa, että neuvotteluja Chelsean kanssa ei ole jatkettu aikoihin.

– Sopimuksen jatkaminen on epätodennäköistä. Chelsea tarjosi minulle kahta vuotta, mutta minä pyysin kolmea. Neuvottelut päättyivät siihen, Willian sanoi.

Eli: mihin seuraavaksi?

– Tällä hetkellä en mieti paluuta Brasiliaan, vaan tavoitteeni on pysyä Euroopassa, Willian sanoi.

– Uskon, että tavoitteeni on mahdollista täyttää kesän siirtomarkkinoilla, ja voin jatkaa pelaamista huipputasolla vielä muutaman vuoden ajan.

31-vuotiaalla laitahyökkääjällä olisi vielä annettavaa. Sky Sportsin tietojen mukaan perässä on useampi suurseura: ainakin Arsenal, Tottenham ja Juventus.

[readmore from=siirtouutiset]

– On ollut paljon huhupuheita viime kuukausina, mutta ei vielä mitään konkreettista.

Tammikuussa Willian yhdistettiin Barcelonaan – taas. Willian kertoi, että vain kerran Barcelonasta on saapunut hänen pöydälleen jotain konkreettista.

– Ainoa tarjous, joka Barcelonasta on tullut, oli kesällä 2018 MM-kisojen jälkeen. Chelsea hylkäsi tarjouksen, koska seura ei halunnut myydä minua.

Willian on pelannut tällä kaudella kaikki kilpailut mukaan lukien 37 ottelua. Tehoja on syntynyt seitsemän maalin ja kuuden maalisyötön edestä.