Arsenal on tehnyt kolmivuotisen sopimustarjouksen Willianille, jonka aika Chelsean riveissä on lähestymässä päätöstään, Sky Sports uutisoi.

Arsenal on Willianin todennäköisin päämäärä ensi kaudeksi, koska hän haluaisi työskennellä seuran teknisen johtajan Edun kanssa. Sen lisäksi häntä houkuttelee pelaaminen Mikel Artetan alaisuudessa, sillä espanjalaisvalmentaja on onnistunut herättämään alisuorittavan joukkueensa uudelleen eloon kauden lopulla. Kaiken lisäksi seura sijaitsee Chelsean tavoin Lontoossa, joten mahdollinen muuttaminen uuteen kotiin ei olisi kovinkaan työlästä.

Arsenalin sopimustarjous on kuitenkin rahallisesti hieman heikompi kuin Barcelonan ja Inter Miamin tekemät tarjoukset. 31-vuotias laitahyökkääjä olisi lähtökohtaisesti halukas pidentämään aikaansa Stamford Bridgellä, mutta Chelsea ei ole vielä suostunut tarjoamaan hänelle kolmen vuoden mittaista jatkodiiliä.

Willianin sopimus Chelsean kanssa päättyy elokuun lopulla, jonka jälkeen hän saa siirtyä ilmaiseksi mihin tahansa seuraan. Brasilian maajoukkuemies pelasi viime kaudella 47 ottelua Chelsealle ja nautti uransa tehokkaimmasta valioliigakaudesta yhdeksän maalin ja seitsemän maalisyötön turvin.