Willy Caballero ei aio luopua roolistaan Chelsean ykkösmaalivahtina Kepa Arrizabalagan heikon kauden jälkeen, vaikka joukkue hankkisi uuden maalivahdin espanjalaistorjujan tilalle.

Caballero, joka hiljattain pidensi sopimustaan Stamford Bridgellä kauden 2020-21 loppuun saakka, pelasi kauden kolme viimeistä peliä Kepan pudottua penkille. Frank Lampard tähyilee tiettävästi uuden maalivahdin perään tämän kesän siirtoikkunassa, eikä Kepan tulevaisuus Chelseassa näytä valoisalta.

Caballero pelasi myös Chelsean 1-4-tappiossa Bayern Müncheniä vastaan Mestarien liigan neljännesvälierissä. 38-vuotiasta pystyi suoranaisesti syyttämään vain pelin ensimmäisestä maalista, kun hän kaatoi Robert Lewandowskin rangaistusalueen sisällä.

Veteraanivahti pitäisi mielellään kiinni ykkösvahdin paikasta myös ensi kaudella, vaikkei hän tiedä onko Lampard jo suunnitellut vastaavaa.

– Allekirjoitin vuoden mittaisen jatkosopimuksen ja olen todella iloinen pelatessani tälle paidalle, Caballero kertoi BT Sportille.

[readmore from=Chelsea]

– Haluan jatkaa samalla tavalla. Viimeisen kuukauden aikana minusta tuli ykkösmaalivahti ja me tulemme näkemään mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Jatkan harjoittelua saadakseni tämän tilaisuuden uudelleen.

– Pomo kertoi minulle, että minun olisi pelattava nämä muutamat ottelut. Mutta myös silloin kun olen kakkosvahdin roolissa, harjoittelen kuin aloittaisin tolppien välissä.

Caballero pelasi tällä kaudella viisi ottelua Valioliigassa. Argentiinalaisvahti piti maalinsa puhtaana kerran ja päästi yhteensä seitsemän laukausta selkänsä taakse.